onsdag 10. august 2011

Lise og Harry

Det ble nok en tur i ferien. Vi bestemte oss på lørdag om å dra en liten tur til Gøteborg. Så vi bestilte hotell og tok bilen og reiste nedover. Vi hadde tidligere snakket om å besøke ei venninne av meg som er derfra, men uheldigvis var hun bortreist den uken vi hadde ledig så vi gjemte tanken litt. Men vi tenkte etterhvert at vi allikevel kunne ta en liten tur for å gå på Liseberg og dra til Ullared shoppingsenter. Ullared har jeg hatt lyst til å besøke lenge, bare for å se hva alle snakker om. Og når vi likevel var i de trakter måtte vi jo en tur innom Gøteborg og Liseberg. Så da ble det både litt Lise(bergbesøk) og litt Harry(shopping).

Vi var fremme i Gøteborg på mandag aften. Da gikk vi ned til sentrum og bare tittet og shoppet litt. Siden hotellet hadde et bobblebad jeg ville bruke og jeg hadde glemt badetøy måtte jeg kjøpe. Og når vi kom for å bobble var det stengt pga problemer med klorverdiene. Veldig skuffende.

Tirsdag tilbrakte vi hele dagen i Liseberg. Pengene forsvant i forsøket på å vinne en stor sjokoladeplate på lykkehjulet. Det eneste vi vant var 2 potetgullposer og en eske med salte biler. Men morro var det lell. Jeg er ikke så glad i de verste attraksjonene, men fikk kjørt litt allikevel.


Onsdag dro vi tidlig på morgenen ned mot Gekås og Ullared. Det var køfritt inn, men senteret fylte seg raskt opp, så vel inne i sentret var det litt knuff og puff. Senteret er ganske stort, men vi gikk ikke igjennom alle avdelinger og brukte derfor ikke så lang tid på å komme ut. Med et mannfolk på slepp som fortest mulig skal til kassen går det egentlig ganske fort :) De har mye bra, mye dårlig, mye billig og mye som er helt greit i pris. Kassalappen viser 3100 kroner, men det ble litt gaver også. Vi så ingen av de som er med i tv-serien da. Ingen Morgan :)


I morgen skal vi på hytten i Horten for å slappe av og ikke gjøre noenting i noen dager. Trenger litt hvile etter all gåingen!!!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar